​Vi har eksisteret siden 1975 - Godt håndværk og aftaler til tiden ​- Medlem af Byg Garanti

► Telefon:  96 94 00 18       ► Mobil:  20 22 49 81​       ► Find os på Facebook

Ensidig taghældning er en moderne løsning

​Huse med ensidig taghældning er meget moderne, og går du med tanker om et hus med ensidig taghældning, kan vi klare det for dig.

Hos Barvi-Byg A/S er vi eksperter i at bygge typehuse, der er individuelt tilpasset dine behov og ønsker. Vi kan tilbyde dig at bygge et topmoderne hus med ensidig taghældning, og vores mere end 40 års erfaring i branchen er din garanti for et byggeri af meget høj kvalitet. Vi har hjemme i Videbæk, men henvender os også til kunder i områderne omkring Herning, Holstebro og Ringkøbing.

Et topmoderne hus med ensidig taghældning

Ønsker du dig et smart og moderne hus, kan et hus med ensidig taghældning være noget for dig. Det karakteristiske ved et hus med ensidig taghældning er, at taget falder en vej, modsat kip, hvor taget falder til begge sider. Det giver et meget specielt udtryk og et større lysindfald, da der bliver højere til loftet i den ene side. 

​Rigtig mange huse bygges i dag på denne måde, og det er en moderne løsning, som giver optimeret lysindfald..

Hos os har du mulighed for at få bygget et typehus med ensidig taghældning, der er unikt tilpasset til dine behov og ønsker. Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi har oparbejdet en ekspertise, der gør os i stand til at bygge typehuse, som tilpasses hver enkelt familie.

Vil du gerne vide mere om vores typehuse?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få bygget et hus med ensidig taghældning.

​Du kan ringe til os på telefon 96 94 00 18 / 20 22 49 81

eller sende os en e-mail på lis@barvibyg.dk.

​Barvi-Byg A/S   ▪  Fabriksvej 16   ▪   6920 Videbæk  ▪   Telefon: 96 94 00 18   ▪    Mail: lis@barvibyg.dk