cheack mark

Erfarent byggefirma

cheack mark

​Individuelle løsninger

cheack mark

Effektivt byggefirma

Funkisvilla i mange stilarter og materialer

​Overvejer I at få bygget et typehus i funkis-stil?

Hos Barvi-Byg A/S bygger vi forskellige former for nybygget huse, og er I faldet for den moderne funkis-stil, kan vi bygge en skøn funkisvilla til jer. Vi kan bygge den i alle slags materialer, og det er op til jer, hvordan jeres nye funkis-hus skal se ud.

​Selvom vi tilbyder jer et typehus, kan vi i meget høj grad tilpasse huset til jeres ønsker og behov, så I får jeres eget unikke hus. Vores kunder kommer fra områderne omkring Videbæk, Herning, Holstebro og Ringkøbing, og vi bygger også meget gerne jeres nye drømmehus.​

Hvordan ser et moderne funkis-hus ud?

En funkisvilla eller et funkis-hus kan karakteriseres som en bygning uden udhæng. Det er en mere ’kasset’ bygning end mange andre traditionelle hustyper.

En funkisvilla er for det meste med fladt tag, som i dag er meget mere holdbart end for nogle år tilbage.

Når vi i dag bygger flade tage, anvender vi andre og mere holdbare materialer, og der er også en smule hældning på taget.

Funkisvilla efter jeres smag og behag

Et funkis-hus er typisk arkitekttegnet, men I kan sagtens få indflydelse på den stil, jeres kommende bolig får. Som kunde hos os får I indsigt i plantegning og alle designbare dele af jeres typehus. Byg nyt hus med os, og I vil kunne få jeres funkisvilla som et arkitekttegnet hus defineret på forhånd, eller I kan komme med specielle ønsker.

I har mulighed for at skabe dit eget unikke hus i samråd med os, da vi altid opfører huset tilpasset jeres behov og ønsker.

Kontakt os, hvis I overvejer at få bygget funkis-hus

I er velkomne til at ringe til os, hvis I gerne vil tale med os om jeres muligheder for at få bygget en funkisvilla eller et andet af vores typehuse, såsom vinkelhus eller længehus. I kan fange os på tlf.: 96 94 00 18 / 20 22 49 81.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på lis@barvibyg.dk.​ Vi besvarer naturligvis gerne alle spørgsmål, I måtte have om pris på typehuse, nybygget huse, funkis villa eller andet.​

Løbet tør for idéer? Se hvad vi tidligere har opført af funkishuse

Typehus 158,1

Type 158,1 er en familievenlig bolig med plads til alle, store som små.

Typehus 161,7

Type 161,7 er en familievenlig bolig med plads til alle, store som små.

Typehus 184

​Smart og anderledes typehus / FUNKIS stil, tilpasset kundens ønsker og behov.

Kontakt os i dag - det tager kun 2 minutter

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Lad Barvi-Byg A/S udføre din husdrøm

CVR: 18224585

Adresse: Fabriksvej 16, 6920 Videbæk

​Kontor: 96 94 00 18

Mobil: 20 22 49 81

E-mail: lis@barvibyg.dk

Find os på Facebook​ og se vores udtalelser.

En troværdig samarbejdspartner​

Vi har eksisteret siden 1975 og har derfor stor erfaring. Derudover går vi meget op i godt håndværk og at overholde enhver aftale til tiden. Derudover er vi medlem af Byg Garanti.