​Vi har eksisteret siden 1975 - Godt håndværk og aftaler til tiden ​- Medlem af Byg Garanti

► Telefon:  96 94 00 18       ► Mobil:  20 22 49 81​       ► Find os på Facebook

Funkisvilla i alle former for materiale

​Overvejer du at få bygget et typehus i Funkis-stil?

Hos Barvi-Byg A/S bygger vi forskellige former for typehuse, og kan du godt lide den moderne funkis-stil, kan vi bygge en skøn funkisvilla til dig. Vi kan bygge den i alle slags materialer, og det er op til dig, hvordan din funkisvilla skal se ud.
​Selvom vi tilbyder dig et typehus, kan vi i meget høj grad tilpasse huset til dine ønsker og behov, så du får dit eget unikke hus. Vores kunder kommer fra områderne omkring Videbæk, Herning, Holstebro og Ringkøbing, og vi bygger også meget gerne dit drømmehus til dig.

Hvordan ser en funkisvilla ud?

En funkisvilla kan karakteriseres som en bygning uden udhæng.

Det er en mere ’kasset’ bygning end mange andre traditionelle hustyper. En funkisvilla er for det meste med fladt tag, som i dag er meget mere holdbart end for nogle år tilbage. 

Når vi i dag bygger flade tage, anvender vi andre og mere holdbare materialer, og der er også en smule hældning på taget.

Hvis du gerne vil have os til at bygge en funkisvilla til dig, kan du selv bestemme, om du vil have det, som det er defineret på forhånd, eller om du har specielle ønsker til typehuset. Du har mulighed for at skabe dit eget unikke hus i samråd med os, da vi opfører huset, tilpasset dine behov og ønsker.

Er du interesseret i at vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil tale med os om dine muligheder for at få bygget en funkisvilla. Du kan ringe til os på telefon

96 94 00 18 / 20 22 49 81.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på lis@barvibyg.dk.​

​Barvi-Byg A/S   ▪  Fabriksvej 16   ▪   6920 Videbæk  ▪   Telefon: 96 94 00 18   ▪    Mail: lis@barvibyg.dk