​Vi har eksisteret siden 1975 - Godt håndværk og aftaler til tiden ​- Medlem af Byg Garanti

► Telefon:  96 94 00 18       ► Mobil:  20 22 49 81​       ► Find os på Facebook

Længehus der lever op til dine drømme

Drømmer du om et typehus i form af et længehus, kan vi være med til at hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Hos Barvi-Byg A/S er vi eksperter i at bygge typehuse, og går du med tanker om et længehus, bygger vi gerne et til dig. Vi kan tilbyde dig en professionel løsning, som giver dig mulighed for selv at have en høj grad af indflydelse på design og udformning af dit længehus, og mangler du vejledning, kan du drage nytte af vores mange års erfaring og ekspertise inden for byggebranchen.

Vi tilpasser dit længehus efter dine ønsker og behov

Hvis du gerne vil have os til at bygge et længehus til dig, har du rig mulighed for selv at få indflydelse på, hvordan dit helt eget længehus skal se ud. Vi kan tilbyde en række typehuse i forskellige størrelser og med forskellig indretning, og har du specielle ønsker til design og detaljer, vil vi sammen med dig finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre, så du får dit drømmehus.​

​Vi har mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen, og det gør det derfor muligt for os at tilpasse de typehuse vi bygger.

​Vores mange års erfaring gør, at vi har oparbejdet en stor ekspertise, som vi gerne sætter i spil for at vejlede dig på bedst tænkelige måde, når du skal have bygget et længehus.

Du er velkommen til at kontakte os

Bor du eksempelvis i områderne omkring Videbæk, Ringkøbing, Herning eller Holstebro? Hør mere om dine muligheder for at få bygget et længehus eller en anden form for typehus gennem os.

​Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 96 94 00 18 / 20 22 49 81.

Du kan også sende os en e-mail på lis@barvibyg.dk

​Barvi-Byg A/S   ▪  Fabriksvej 16   ▪   6920 Videbæk  ▪   Telefon: 96 94 00 18   ▪    Mail: lis@barvibyg.dk