​Vi har eksisteret siden 1975 - Godt håndværk og aftaler til tiden ​- Medlem af Byg Garanti

► Telefon:  96 94 00 18       ► Mobil:  20 22 49 81​       ► Find os på Facebook

Vinkelhus tilpasset dine ønsker

Overvejer du at bygge et typehus, har du hos os mulighed for at vælge et vinkelhus.

Hos Barvi-Byg A/S er vi eksperter i at bygge individuelle typehuse, hvor du selv  har indflydelse på indretning, design og detaljer. Vælger du os til at bygge dit vinkelhus, kan vi tilpasse det efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder en professionel løsning af høj kvalitet til dig, der for eksempel bor i områderne omkring Videbæk, Ringkøbing, Herning og Holstebro.

Hvilket vinkelhus drømmer du om?

Når du får bygget et typehus af denne type hos os, har du masser af muligheder for at gøre det til dit helt eget. Du har i høj grad indflydelse på design og detaljer, og du kan vælge mellem flere forskellige vinkelhuse.
​​

Du har et væld af muligheder, når det kommer til design og indretning, og du kan selv vælge, om du eksempelvis ønsker et hus med walk in closet eller med loft til kip.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi vil gøre vort bedste for at bygge dit drømmehus til dig, hvad enten det er i form af et vinkelhus eller en anden hustype.

Kontakt os for mere information

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få bygget et vinkelhus hos os. Du kan ringe til os på telefon 96 94 00 18 / 20 22 49 81 eller sende os en e-mail på lis@barvibyg.dk.

​Barvi-Byg A/S   ▪  Fabriksvej 16   ▪   6920 Videbæk  ▪   Telefon: 96 94 00 18   ▪    Mail: lis@barvibyg.dk